Networking: successleutel nummer 1 bij Aquilae.

Als er één grote constante is in de werking van Aquilae, dan is het wel zeker networking. Elkaar ontmoeten, kennis delen, van gedachten wisselen … zonder mekaar als concurrent te beschouwen, is éen van de grote successleutels van Aquilae, al meer dan 20 jaar.

Regionaal en Nationaal.

Zo wordt er twee keer per jaar een regionale meeting georganiseerd voor de Nederlandstalige en Franstalige leden. Uiteraard is er een gevuld programma, maar de hoofdzaak blijft van gedachten wisselen en leren van mekaar. Dat is uiteraard ook van toepassing op de vele online-meetings en opleidingen die door het jaar heen georganiseerd worden.
De hoogmis van het jaar is de tweedaagse offsite met alle leden van Aquilae. Naast de academische gedeeltes met veel brainstorming, is er voldoende plaats voor allerlei networkingactiviteiten met het gevolg dat iedereen met een goed gevoel weer naar huis keert.

Ook online.

Corona heeft er voor gezorgd dat op regelmatige basis korte online meetings georganiseerd worden. Geen grote meetings, maar met kleinere groepen, die regelmatig van samenstelling veranderen. Zo blijft iedereen op de hoogte van het reilen en zeilen van Aquilae

Maar er is meer.

Het forum is een platform waar de leden, omzeggens in realtime, hun vragen en antwoorden kunnen beheren. Vragen over acceptatie, schadebeheer, samenwerking met maatschappijen,… alles komt er aan bod. Er is ook nog de facebookpagina ‘Aquilae Employees Only’ voorbehouden voor de vele medewerkers en zaakvoerders. Het vieren van een verjaardag van een lid, een pensioenstelling … tot een vraag in verband met de professionele beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een tatoeëerder. Alles heeft hier zijn plaats…

Meer dan 1000 jaren ervaring.

Er zijn nieuwe kantoren, kantoren met meerdere generaties, fusiekantoren…. Dit allemaal zorgt er voor dat er veel ervaring is. Ervaring die kan gedeeld worden. En die schat van kennis spelen we 100% uit op onze networkingactiviteiten. Minstens 1000 jaren ervaring bij de zaakvoerders, maar het veelvoud bij de honderden medewerkers.

Ook met de klanten.

Omdat klanten de grondstof van onze business zijn, organiseren we gezamenlijke klantenevenementen. Ook is er een Aquilae-toolkit voorzien om een klantenavond op een professionele manier te organiseren.

Klaar om te netwerken? Registreer je voor een kennismaking met ons team!


    Wij geven om uw privacy.