Operationele en commerciële ondersteuning binnen handbereik.

Door de jaren heen hebben wij verschillende expertises opgebouwd dankzij de best practices en ervaringen van de leden. De output van deze expertises is op maat gemaakt voor de verzekeringsdistributie, met andere woorden zeer concreet en toepasbaar in je kantoor.

rates-intro-image

Academy

Op basis van een rondvraag wordt er jaarlijks een opleidingsprogramma uitgewerkt. Het gaat hier om niet-technische opleidingen voor zaakvoerder en medewerkers. De meeste opleidingen genieten van de subsidie KMO-portefeuille.

Partnerships

Er worden verschillende partnerships afgesloten met de belangrijkste spelers op de markt: verzekeringsmaatschappijen, onderschrijvers, beroepsfederaties, softwarebedrijven… Dankzij de schaalgrootte zijn er extra financiële en niet-financiële voordelen.

Networking

Duizenden jaren ervaring op één plek. Het delen van kennis en ervaringen is een belangrijke successleutel van Aquilae. En dit al meer dan 20 jaar.

Verschillende generaties van zaakvoerders en medewerkers ontmoeten mekaar regelmatig. Op fysieke meetings, via online sessies met de jaarlijkse offsite meeting als orgelpunt. Zeg maar de hoogmis van ‘Aquilae’. Tussen de leden van Aquilae bestaat er een online forum waar kennis en ervaringen in realtime gedeeld worden.

Strategy

Fintechbedrijven, start-ups en nieuwe spelers schieten als paddenstoelen uit de grond. Het is niet evident om nog het bos door de bomen te zien.

Aquilae helpt de leden om de juiste partners met de juiste voorwaarden te kiezen waardoor de efficiëntie in het kantoor sterker en beter wordt.

Marketing & communication

Communicatie voeren met de klanten is een vak apart. Net zoals een marketingplan uitwerken voor het kantoor. Aquilae helpt de kantoren met online en offline communicatie, klantenevenementen, uitwerken van kantoorfolders, marketingacties,.. Allemaal zaken die je als kantoor moeilijk alleen kan doen.

Human Resources

Van ‘MedeWerker tot MedeMerker’ is een concept dat Aquilae nauw aan het hart ligt. We hechten veel belang aan de medewerkers van het kantoor, met een specifieke begeleiding door een exclusieve HR-specialist.

Lokaal staan we sterk. Samen nog veel sterker :