Zie je nog het bos door de bomen?

Fintechs, assurtechs, start-ups, … Ze schieten als paddenstoelen uit de grond. Elk met hun eigen en mooi verhaal. Maar welke partner past het best voor jouw kantoor. We selecteren ze voor jou op basis van ervaringen van de andere leden en de marktkennis van onze consultants, die de evolutie in de sector op de voet volgen. Vooraleer je voor een partner kiest, is het belangrijk dat je je goed informeert wat de plus en de min punten zijn.

Maak je de goede keuze?

Laten we beginnen met de juiste keuze te maken. Vooraleer je in zee gaat met een partner, weeg je goed de voor- en nadelen af. Je schat in wat de toegevoegde waarde is van de nieuwe partner voor je kantoor, want ongetwijfeld hangt er hier een kostprijs aan vast. Daarnaast denk je na hoe de tool of het pakket kan geïmplementeerd worden in het kantoor, bij je medewerkers… waardoor de efficiëntie verhoogt. Allemaal het werk van een efficiëntiemanager eigenlijk. Een functie of een rol die aan belang wint in elke organisatie. Aquilae kan je hierbij helpen door de juiste keuze te maken.

En vergeet zeker en vast je medewerkers niet!

En hoe kunnen we deze innovatie implementeren in het kantoor? Je medewerkers spelen hier een voorname rol. Zonder hun engagement is je investering verloren geld. Daarom is het belangrijk dat er best practices uitgewisseld worden. Aquilae zorgt ervoor dat er regelmatig userclubs georganiseerd worden waar medewerkers en zaakvoerders over de kantoren heen ervaringen uitwisselen.

Aarzel niet om evaluatiemomenten te voorzien!

De tijd vliegt. Wat goed is vandaag, is volgende maand misschien verleden tijd. Daarom is het belangrijk om met deze nieuwe partners evaluatiemomenten te voorzien. Hier weer organiseert Aquilae deze momenten op groepsniveau met feedback langs beide kanten. Iedereen wordt er beter van.

En gaat het alleen om tools of softwarepakketten?

Bijlange niet. Zo worden er ook klantenvisies naar particulieren, zelfstandigen en ondernemingen uitgewerkt. Ook wordt er gedacht hoe de verzekeringsmakelaar van de toekomst er moet uitzien? In welke juridische vorm ook. Maar altijd pragmatisch zodat het uitvoerbaar blijft voor elk kantoor.

Aquilae Strategy

 

Een kleine verandering kan een levenslange mogelijkheid betekenen.

Je hoeft niet altijd een paleisrevolutie te ontketenen om innovatief te zijn. Kleine en goed doordachte veranderingen kunnen je veel opbrengen: meer werkvreugde én meer tevreden klanten. Aquilae houdt de vinger aan de pols.

De Raad van Bestuur volgt goed op wat er op de markt gebeurt zeker op vlak van innovatie. Op die manier ben je altijd mee met je tijd en moet je niet vrezen dat je te laat komt. Ben jij er klaar voor? Let’s go for it!


    Wij geven om uw privacy.