Met Aquilae sta je er niet alleen voor!

It’s Lonely at the Top! Als zaakvoerder sta je er vaak alleen voor om keuzes te maken, beslissingen te nemen en om met de reacties van collega’s om te gaan.

Elkaar ondersteunen in het creëren van een werkplek waar medewerkers het beste van zichzelf geven en vreugde ervaren in de job! Want blije medewerkers maken blije klanten! En zo wordt je medewerker een MedeMerker.

Onze coach organiseert op regelmatige wijze webinars met specifieke inhoud naar de zaakvoerders toe. Met boodschappen die je onmiddellijk in de praktijk kan omzetten. Waarderend coachen, een bonussysteem uitwerken voor de medewerkers, hoe omgaan met stress op de werkvloer… het zijn onderwerpen die tijdens deze webinars uitvoerig aan bod komen.

Het houdt hier niet bij op. Ook posten we op de facebook community ‘Aquilae Employees Only’ op vaste tijdstippen ‘tips’ voor de medewerkers om de werkvreugde en het welzijn in het kantoor ‘nog’ beter te maken.

Zo delen de leden ervaringen uit omtrent loonbeleid, is er een laatste check-up gesprek voorzien bij het aanwerven van een medewerker, zijn er modellen ter beschikking om vacatures uit te schrijven, worden de vacatures zelfs op de Aquilae-website gepubliceerd …. Met andere woorden, allemaal info en documenten die je HR-beleid faciliteren.

De Aquilae HR-coach kan je verder helpen inzake HR-beleid. We denken bijvoorbeeld aan de uitwerking en de implementatie van een HR-strategie op kantoorniveau, het organiseren van een teamday, het voeren van een ontslaggesprek, het ‘finetunen’ van een samenwerking tussen vennoten, en zo veel meer. Uiteraard bestaat er voor deze diensten een speciale Aquilae-prijs.

Coach Jan HR Aquilae

Gratis webinar

Een vraag of vrijblijvend gesprek? Coach Jan staat voor je klaar.


  Wij geven om uw privacy.

  Een fijne samenwerking komt niet altijd vanzelf

  Van medewerker tot MedeMerker

  We kunnen het niet ontkennen. Er bestaat een schoolvergroting in de kantoren. Meer klanten, meer medewerkers. Goede medewerkers zijn het cement van je onderneming. Koester ze, waardeer ze… Ga slim met hen om. Omdat hun rol voortdurend verandert, organiseren we voor hen specifieke opleidingen zodat zij een prominente plaats hebben in het kantoor van morgen.

  Een opleiding zoals ‘hoe klantencontacten of andere momenten in een commerciële opportuniteit omzetten’ is hier een goed voorbeeld van. Dankzij de aanbiedingen en oplossingen van de verschillende fintechs en beheerpakketten, krijgen we meer tijd voor advies. En dat geldt ook voor de medewerkers. Zorg dat ze deze trein niet missen. Ze zullen het appreciëren.

  Aquilae, één grote familie van Zaakvoerders en MedeMerkers

  De medewerkers worden via verschillende kanalen betrokken bij de werking van Aquilae. Via Forumvragen, via Aquilae Employees Only, via workshops… tot zelfs een MedeMerkersdag.

  Het zou zonde zijn om geen rekening te houden met vele jaren ervaring van de honderden medewerkers in de kantoren. Dat noemen we slim omgaan onze MedeMerkers.