Communiceren met je klant is belangrijker dan ooit!

Daar is iedereen het over eens. Maar welke boodschap? Via welk kanaal? Hoe krijg ik interactie met de klant of prospect? Het zijn vragen die bij veel kantoren bestaan, zeker als ze op een onafhankelijke manier én los van een bepaald merk naar hun klanten willen communiceren. Aquilae heeft hierin veel expertise.

  • Boodschappen en content worden gemaakt voor verschillende kantoren waardoor kosten gedrukt worden.

  • Onafhankelijke content geschreven door journalisten die de verzekeringssector kennen.

  • Uitwisselen van documenten via Blue Skyplatform, een online marketingplatform waarop documenten printklaar of in digitale vorm én op maat van het kantoor kunnen opgemaakt worden.

  • Driemaandelijks magazine Inzicht

  • Ondersteuning door communicatiespecialisten

Aquilae Inzicht

Inzicht

“Inzicht’ is één van de paradepaardjes van Aquilae. Het gaat hier om een driemaandelijks magazine met lifestyle onderwerpen en interviews, maar steeds met een verzekeringsinsteek. Het is een gepersonaliseerde magazine, waar voor elk kantoor 3 pagina’s voorbehouden zijn voor eigen boodschappen. De redactie van Inzicht bestaat uit professionele journalisten en copywriters. De verdeling van de magazine gebeurt tegen kostprijs.

Wil je een exemplaar van Inzicht?

Blue Sky, het online marketingplatform

Blue Sky is het online-marketingplaftorm van Aquilae. Het platform laat toe om je eigen kantoorfolder te maken of in enkele muisklikken je visitekaatje of vacature op te stellen. Het is ook een platform waar campagnes en commerciële documenten gedownload kunnen worden. Alles in één online marketingtool.

Wil je een demo van Blue Sky kantoorfolder?

Aquilae Blue Sky

Klaar om jouw marketing & communication een boost te geven?

Registreer je voor een gratis kennismaking


    Wij geven om uw privacy.