Vermogensopbouw en-behoud is een essentieel deel van een correcte financiële planning. Voor sommigen is de opbouw van een vermogen prioritair, voor een andere kan het behoud van het opgebouwde vermogen veel belangrijker zijn. In beide gevallen is advies van specialisten belangrijk om op een verantwoorde manier te plannen zodat je wensen en dromen realistisch worden.

Dus starten wij steeds met een persoonlijk gesprek waarvoor we alle nodige tijd vrijmaken. Om je dromen en wensen, je doelen en je huidige vermogenssituatie precies in kaart te brengen. Aansluitend bij dit gesprek mag je van ons concrete adviezen en oplossingen verwachten die precies aansluiten bij je situatie. Steeds rekening houdende met welke risico’s je zelf wel of niet aanvaarden.

Jij blijft de piloot van jouw vermogen en bepaalt de koers. Wij zorgen ervoor dat de koers die jij bepaalt, de afgesproken bestemming bereikt. Je wensen kunnen naar de toekomst toe veranderen. Daarom zitten wij regelmatig samen met jou aan tafel, bespreken we wijzigingen in je verwachtingen en hoe daarmee om te gaan. Maar evenzeer evalueren we de prestaties en sturen bij indien dat opportuun is.

Aquilaemakelaars zijn geen vermogensbeheerders. Afhankelijk van je situatie, je dromen en je actuele vermogenssituatie bekijken we nauwgezet welke partij best aansluit bij jouw ‘profiel’.

2020 © Cvba Aquilae – Ottergemsesteenweg-Zuid 808 B (bus 109), 9000 Gent - BE0476.357.595 - RPP Antwerpen - FSMA 103062 A