Je bent als particulier op zoek naar een passend krediet of naar een persoonlijke lening? Of je bent ondernemer en wil uw toekomstige bedrijfsplannen financieren? Om bepaalde doelstellingen te bereiken zijn nu eenmaal leningen of kredieten broodnodig. Als financieel specialist zorgen wij ervoor dat je professioneel en onafhankelijk financieel advies krijgt, en dat alles op een snelle en efficiënte manier verloopt.

Bij het aanvragen van een lening of krediet ga je best niet over één nacht ijs. Er zijn immers heel wat verschillende mogelijkheden om kredieten te verschaffen én bij de meeste kredieten komen ook extra kosten kijken. Denk hierbij aan een hypothecair krediet waarbij je nog kosten voor de notaris, de registratie, de hypotheek, enz. moet rekenen. Je Aquilae-adviseur legt je haarfijn de verschillende mogelijkheden uit en biedt een transparant overzicht van de meest voorkomende kosten. 

Kredieten en verzekeringen gaan hand in hand

Aquilae-kantoren bieden naast kredieten ook verzekeringen aan. Meer zelfs, ze zijn gegroeid vanuit verzekeringsdiensten. Bij het afsluiten van een krediet zullen vaak ook verzekeringsvraagstukken opduiken, zoals een schuldsaldoverzekering bij hypothecaire leningen. Die kan je tevens laten berekenen en afsluiten bij een Aquilae-adviseur.

Aquilae vertrekt steeds vanuit jouw specifieke situatie

Als financieel expert kijkt een Aquilae-expert zelfs nog verder, via een analyse van je huidige en toekomstige financiële situatie. Het is dan ook goed om verschillende opties te overwegen en steeds voor de beste optie te kiezen. Je persoonlijke situatie bepaalt hoeveel je kan en mag lenen, met welke kosten je rekening moet houden en hoe zwaar de afbetalingslast zal zijn.

2020 © Cvba Aquilae – Ottergemsesteenweg-Zuid 808 B (bus 109), 9000 Gent - BE0476.357.595 - RPP Antwerpen - FSMA 103062 A