Zie je door de bomen ook het fiscaal bos niet meer? Wij bekijken je persoonlijke situatie en geven je op een eenvoudige manier wat tips om de fiscale druk (belastingen) binnen het kader van de bestaande wetgeving te verminderen.

Voor een particulier kan je je personenbelasting bijvoorbeeld laten verminderen door het afsluiten van een pensioensparen, maar evengoed kan je via lange termijnsparen een perfecte oplossing vinden om minder belastingen te betalen. Dit laatste is trouwens afhankelijk van het al of niet hebben van een woonlening en dergelijke meer. Naast deze gekende verzekeringsoplossingen kan je ook een belastingsvermindering genieten voor dienstencheques en zijn er steeds wel weer nieuwigheden in het fiscale landschap.

Extra mogelijkheden voor professionelen

Voor een professionelen zijn er heel specifieke oplossingen voor een extra fiscaal vriendelijke pensioenopbouw, maar evenzeer voor het beschermen van bedrijf of gezin. Wij denken graag met je mee.

Kom even praten met een Aquilae-adviseur in je buurt. Op basis van jouw specifieke situatie werken we een voorstel op maat uit. Daarnaast werken we binnen ons netwerk met diverse specialisten ter zake.

2020 © Cvba Aquilae – Ottergemsesteenweg-Zuid 808 B (bus 109), 9000 Gent - BE0476.357.595 - RPP Antwerpen - FSMA 103062 A