BLOG OVERZICHT

Verzekeringen online afsluiten, het kan. Maar ben jij er al klaar voor? Bij heel wat van onze klanten zien we dat dit (nog?) een brug te ver is. Ze missen het persoonlijke en zijn onzeker of dit voor hen nu de best mogelijke oplossing is. Daar kan een onafhankelijk verzekeringsmakelaar bij helpen.

Zweren makelaars dan alle digitale hulpmiddelen af? Zeker niet! Ook wij zijn volop bezig om online tools te ontwikkelen die zowel ons werk moeten verlichten, een optimale digitale dienstverlening mogelijk maken en klanten alle mogelijke tools aanreiken om overzicht te bewaren over hun administratie. Berekenen, vergelijken, verwerken … daar zijn computers ooit voor ontwikkeld, dus daar willen we hen vooral voor inzetten. Niet om het persoonlijk contact te verminderen, niet om zorgen weg te nemen bij een rampscenario, niet om enkel op basis van cijfers een keuze te laten maken. Bedenk steeds: goedkoop is niet altijd de beste koop.

Het woordje onafhankelijk bij verzekeringsmakelaar is heel belangrijk. Dat zorgt er immers voor dat je makelaar de beste oplossing kan uitzoeken en het best je belangen kan verdedigen.

Bij een verzekeringsmakelaar mag je op je beide oren slapen. Als je erover nadenkt, is het natuurlijk wat vreemd: op beide oren slapen. Hoe zou je dat dan fysiek moeten doen? De enige eenvoudige manier om het uit te voeren, is door je kussen zo te plaatsen, te vervormen en vast te houden dat je beide oren bedekt zijn tijdens de slaap. Niet echt comfortabel en dus ook nogal moeilijk om zo te slapen. Waar de uitdrukking eigenlijk naar verwijst, is de vierde fase in je slaap: de diepe slaap waarin je geen auditieve prikkels verwerkt en je dus onbezorgd en deugddoend kan slapen.

Slapen makelaars op beide oren? En zijn ze dus ook niet ’s nachts te bereiken? Omdat je tegenslagen niet kan beperken tot de kantooruren, voorzien kantoren een 24/7 permanentie.


2019 © Cvba Aquilae – Ottergemsesteenweg-Zuid 808 B (bus 109), 9000 Gent - BE0476.357.595 - RPP Antwerpen - FSMA 103062 A